46

Среднощен екшън в Пловдив: Полицаи вбесиха пиян купонджия, нарече ги "джендъри"

Полицаи секнаха купона на пиян пловдивчанин и го вбесиха до краен предел, научи "Марица". Започнал да ги обижда, като се обръщал към тях с "джендъри". 

Грозните сцени се разиграли в събота в жилищен блок. Около 4 часа сутринта пловдивчанинът се бил събрал с компания, надули музиката и се забавлявали. Това обаче пощурило съседите. Те сигнализирали на тел. 112. След няколко минути на адреса пристигнала патрулка. Те потропали на входната врата и там излязъл пияния.  Полицаите се легитимирали и му казали да намали музиката. Само като чул това, купонджията се разлютил. Казал, че няма да изпълнява нарежданията им и започнал да ги псува и обижда. Сред обидните епитети към служителите на реда бил "джендъри".  Наложило се полицаите да го усмирят. Задържали го за 24 часа и му съставили акт. Купонджията бил изправен пред пловдивския съд. Там заявил, че не помни какво се е случило и признал, че се държал арогантно. Помолил за по-леко назакание. Магистратите му определили глоба в размер на 300 лв. 


 

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
тво е  дереджето

тво е дереджето

19.01.2022 | 10:32

е това го търпим в къшака непрекъснато.... имеме съсед като се нафирка и почва по цяла нощ....да думка колоните до дупка и имаш чувството че ритмично се удрят с чук по главата после ни довършват от заведението МЕМО в хотел Санкт Петербург... и за капак се започва в полунощ заря....от същия хотел..... а на зазоряване идват на ОМВ да си пият кафето юнаци с отворени врати на автомобилите и музика до откат.....смях и веселба на бензиностанцията... после мръсна газ и гонки....и черешката на тортата 4 часа автобуси с екскурзианти за Турци ...започва надвикване съвети за изпроводняк и работещ дизелов автобус който тресе блоковете.................и в 6 часа мир и покой но ти трябва да ставаш за работа.... хайде сега да видим дали полицията ще си направи труда да провери тези факти.....

Отговори
1 0
aman ot kuponejii

aman ot kuponejii

19.01.2022 | 01:49

ako si misli6 4e 6te naduva6 muzika v 4 i 6te te turpq, nai mnogo sutrin kato izliza6 za rabota da ti pli4na edna 4a6a soda kaustik v liceto. hodi naudvai muzika pak v 4 kupondjio. ei kak ne sum ti se padnal do sega da te opravq v pravia put.

Отговори
1 1

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?