Следвайте ни

Среднощен екшън в Пловдив: Мъртвопиян купонджия размята среден пръст на полицаи, вдигна блок във въздуха

viber icon

Среднощен купон, взривил със силна музика блок в Пловдив и съседни жилищни кооперации, завърши с ругатни, размахване на средни пръстове и щракване на белезници. 

На 8 ноември, Архангеловден, компания се събрала на първи етаж на блок в Пловдив.  Слушала се силна музика, леел се алкохол, чували се крясъци от екстаз. 

Купонът продължил и след полунощ. Около 2.00 часа на 9 ноември съседите вече не издържали и подали сигнал в полицията за нарушаване на нощната тишина. 

На място пристигнала патрулка с двама униформени. Позвънили на вратата и повикали собственика на жилището до колата, за да му съставят писмено разпореждане за спазване на нощната тишина. 

Докато били до патрулния автомобил, от жилището излязъл един от купонджиите, който бил мъртвопиян. Той започнал да крещи към полицаите и да се ядосва, че му развалят купона. Агресията му ескалирала, отправил цинични реплики към униформените, наричал ги с всякакви наименования за полови органи, а накрая за капак размятал среден пръст към тях. 

Шумът и разправиите събрали обитателите на съседните апартаменти по терасите. 

За да предотвратят грозните сцени и крясъците, полицаите щракнали белезниците на пияния купонджия и го задържали за 24 часа. 

При отвеждането му в Трето районно, той продължил да се държи агресивно и да ругае. Там му била направена алкохолна проба, която отчела завидните 2,76 промила.   

Купонджията бил изправен пред Районния съд, като магистратите му наложили глоба в размер на 200 лв. за дребно хулиганство. 

Пред съда агресивният пловдивчанин признал вината си и съжалил за поведението си. 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какви трябва да са следващите мерки срещу COVID-19 в Пловдив?