3906

Справедливост за Митко! Цалапица ще протестира пред прокуратурата в Пловдив

Близки, приятели и роднини на зверски убития Митко от Цалапица ще протестират пред прокуратурата в Пловдив. Хората ще се съберат в 08.30 часа на 16 май. Час по-късно пък в Районния съд ще се състои заседание по делото срещу близнаците Борислав и Валентин Динкови. Очаква се да бъде разпитан като свидетел и обвиненият в убийството Рангел Бизюрев. 

"Аз, майката на Димитър Малинов, искам всички участници в убийството на детето ми да бъдат осъдени за това толкова жестоко и брутално убийство! Не съм съгласна с държавния обвинителен акт по чл. 294 за лично укривателство на близнаците Борислав и Валентин Динкови в Районната прокуратура! Димитър Малинов не е вещ да ги съдят за лично укривателство. В убийството на Димитър Малинов участват Рангел Бизюрев, Борислав Динков, Валентин Динков. Всички те са съучастници в убийство! На това дело ще бъде разпитан Рангел Бизюрев. Имаме нужда от вашата подкрепа. Митко заслужава убийците му да бъдат в затвора доживот, без право на замяна! Никой от тях не му даде първа помощ! Никой не му даде шанс за живот! Един баща се отказа да живее от мъка по единственото си дете! Елате и застанете до нас!", написа майката на убития Митко - Атанаска Бакалова в социалните мрежи. 

Това ще е поредният протест пред сградата на прокуратурата. 

 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
2 коментара
Къртунко

Къртунко

10.05.2024 | 15:48

Само така хората ще научат колко струва нашето правосъдие и къде отиват нашите данъци.Съдът трябва да работи с фактите по делото ,а не с приказките на убийците

Отговори
5 0
Българин

Българин

10.05.2024 | 15:42

Продължавайте да се борите. Всички, които са участвали трябва да бъдат наказани. Нещо се крие, някой се крие. Кого пазят и защо?

Отговори
7 1

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?