Следвайте ни

Спецакция в Пловдив! Хванаха в крачка трима бандити

Спецакция на полицията по линия на наркотици се проведе вчера в пловдивския квартал Столипиново. Арестувани са трима души, иззети са близо 260 грама хероин, кокаин, електронна везна и мобилни телефони.

В операцията са участвали служители на отдел “Криминална полиция” и сектор “Специализирани полицейски сили”, под наблюдение на Окръжната прокуратура. Службите са ударили квартал Столипиново, който е сред най-проблемните в страната по направление “наркотици“.

На адрес на ул. “Възход”, в момент на сделка между наркоразпространители, били заловени 37-годишната обитателка на жилището и двама мъже на 24 и 48 години. От тях разследващите иззели общо 257,6 грама хероин, кокаин, електронна везна със следи от същия наркотик и мобилни телефони.

По случая е образувано досъдебно производство за притежание на наркотици с цел разпространение, което се наблюдава от окръжната прокуратура. 

Тримата са били задържани за срок до 24 часа по Закона за МВР. Впоследствие са им повдигнати обвинения и с постановление на  наблюдаващия прокурор са задържани за срок от 72 часа. Криминалисти продължават работата по документиране на престъпната дейност на извършителите под ръководството на Окръжна прокуратура-Пловдив.

Анкета

За какво бъдеще на Пловдив трябва да работи новият кмет?