71

Софиянецът хулиган остана без книжка за година и половина

Той е признал изцяло вината си. Така получава условна присъда - 1 година и 6 месеца с три години и половина изпитателен срок. 

 

56-годишният софиянец Георги, който нападна млад шофьор и му размаха пистолет на булевард в Пловдив, сключи споразумение с прокуратурата. Той е признал изцяло вината си. Така получава условна присъда - 1 година и 6 месеца с три години и половина изпитателен срок. Освен това споразумението гласи, че книжката на Георги ще му бъде отнета за година и половина. 

Припомняме, че екшънът се разигра към 11 часа в сряда на бул. "Шести септември". 

Шофьорът с джип със софийска регистрация спрял на паркинга пред сладкарница на булеварда.  Чакал 23-годишният шофьор да излезе. Колата не тръгнала веднага и това провокирало гнева реакция у 56-годишния шофьор. Започнал да натиска нервно клаксона. Явно е имало някакъв жест от младия шофьор, който в един момент тръгва. 

Ядосан, 56-годишният шофьор тръгва след младия зад волана. Гонката е почти по целия бул."Шести септември". 23-годишният опитва да направи обратен завой, за да избяга, но не успява, защото джигитът постоянно му пресича пътя и му размахва пистолет през прозореца.

В крайна сметка софиянецът изпреварва  младежа, препречва му пътя и спира движението по булеварда. Слиза от колата и с пистолет в ръка се насочва към ядосалия го 23-годишен шофьор. През това време уплашеният младеж е свалил прозореца, защото очаква да бъде счупен. Джигитът му нанася удари с юмрук, след което се оттегля. Часове след това бе задържан. 

Оцени новината

Оцени новината
4.8/5 от 4 оценки
4.8/5 от 4 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Котка

Котка

04.11.2023 | 11:50

Някой вярва ли, че тоя година и половина ще пътува с автобус?

Отговори
0 0
Пак условна?!Докога ние ще ги ловим,пък вие ще ги пускате?-питат полиц

Пак условна?!Докога ние ще ги ловим,пък вие ще ги пускате?-питат полиц

03.11.2023 | 17:40

Полицаите и имат право.И на народа му писна..с тия само условни,затова всеки втори вади оръжие,гърми,друг ножове-защото са условни!

Отговори
23 1

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?