Следвайте ни

Супер техника и пари задигнати при големия обир в Пловдив ВИДЕО

viber icon

Разследващите продължават да нищят историята с обраните магазини в „G център Пловдив“ на бул. „България“. Отстрани на търговския център, откъм булеварда, има експерти, които снемат отпечатъци от сиво-черно куфарче, видя репортер на „Марица“. Отпечатъци се снемат и на територията на обраните магазини. Все още не са установени извършителите, като огледите продължават. 

Пострадалите вериги „Зора“ и „Пепко“ са отцепени, като служителите им са изведени отвън и изчакват разследващите да си свършат работата. 

Един от тях коментира, че не са взети само пари, а и техника - последен писък на модата. Според служителят, крадците са проникнали отзад – през помещенията, които се използват за склад на стоката, след което са духнали по черните пътища зад търговския център. Не е изключен варианта да е замесен вътрешен човек, изрази опасенията си друг от изведените служители.   

Разследващите са иззели и записите от видеокамерите в района с надеждата за насока към евентуални извършители. 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

ГРАД КОЗЛОДУЙ

ГРАД КОЗЛОДУЙ

02.06.2020 | 17:06

само сота и алармата ли кражбата е на вътрешни хора

Отговори
3 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?