49
Следвайте ни

Смяна на местата: Полицаят Караджов разстреля с въпроси вещите лица

viber icon

Венцислав Караджов, обвинен в убийството на родителите си в пловдивския квартал "Смирненски", влезе в ролята на водещ на телевизионно предаване за здравословен живот. На него му бе дадена възможност да зададе всичките си въпроси към вещите лица, изготвили съдебно-медицинската експертиза. 

При повечето от питанията си Караджов влизаше в полемика с експертите, а съдът трябваше да определя дали да допуска въпросите. 

Прокуратурата пък често възразяваше с аргумент, че въпросите са за детската градина и че са зададени некоректно. От държавното обвинение поискаха глоба за подсъдимия заради нападателното му поведение. "Вещите лица не са на екзекуция", въстанаха от прокуратурата. 

Караджов зададе десетки въпроси за здравословното си състояние, дали се налага лечение на заболяванията му и дали има спешен порядък за условията в затвора и подходящи ли са те за болен като него.

Д-р Марин Балтов, който бе едно от вещите лица, посочи, че състоянието му не налага спешна намеса и лечение. "Условията в затвора са добри. Храната е по-добра от тази в болниците. Има месо. Топло е, има парно, не всеки де, но има и топла вода. Има стационар, в който болни могат да се лекуват. Не мога да кажа, че условията са много добри, но са добри. Това е по мои наблюдения", каза Балтов. 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Възмутен

Възмутен

04.11.2021 | 13:29

Тва коппеле уби хората които го отгледаха боклука

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?