46

Смъртта на малката Севда стигна до Окръжната прокуратура

Окръжната прокуратура в Пловдив прие по компетентност делото за смъртта на малката Севда. На 16 октомври момиченцето, което нямаше навършени две години, издъхна в болница след нанесен тежък побой. Бе задържана осиновителката Анка, която го гледала в дома си в Столипиново. 

До момента разследването се водеше от Районната прокуратура. 

Пострадалото момиче постъпи в лечебно заведение с тежка черепно-мозъчна травма, вследствие на упражнено насилие. Предвид събраните под надзора на Районна прокуратура–Пловдив доказателства, че детето е било малтретирано от Анка, на същата е било повдигнато обвинение за нанасяне на тежка телесна повреда. 

Разследването в Окръжна прокуратура–Пловдив ще се води за евентуално  причинена по непредпазливост смърт на малолетно дете, вследствие на умишлено нанесена тежка телесна повреда.

Окръжна прокуратура–Пловдив е дала указания за извършване на действия по разследването, което се провежда от отдел „Криминална полиция“ към ОД на МВР – Пловдив. След събиране на доказателства, предстои да бъде извършена преценка за евентуално повдигане на обвинение от Окръжната прокуратура по горепосочения текст.  

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Истината

Истината

25.10.2022 | 11:58

Ето това представляват тези първични създания, претендиращи за хора, това си е направо канибализъм, нямат нищо човешко в тях, да яде и да се размножава, само това е развито при тази раса, колкото и да се говари за интеграция, от тая паплач нищо не става...това не са хора, но са удобни за манипулация и затова си ги отглеждаме

Отговори
3 0

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?