4020

След публикация на "Марица": Полицията търси кой е продал райския газ на малчуганите в Пловдив

Полицията се самосезира след публикация на "Марица" за пир на тийнейджъри с райски газ и започна проверка по случая. Предстои да се изясни кои са учениците, заснети в клип на пловдивчанка, и откъде са се снабдили с въпросния райски газ. 

Припомняме, че читателка на "Марица" ни изпрати видео, на което се вижда как момчета и момичета, на видима възраст между 14 и 17 години държат по един балон с райски газ и го консумират с удоволствие. След десетото дърпане обаче учениците започват да залитат и едва стоят на краката си. След минути пък поведението на всички става абсолютно неадекватно - крещят като луди и залитат като мъртвопияни. Едно от момичетата ляга, тъй като й се върти свят, друго върви напред, но залита, сякаш е пред пропаст. На края на видеото децата се разбягват, като се предполага, че към мястото, на което са се събрали, идват хора.

Според сигнала от читателката ни, действието се развива в Кючука. 

Оцени новината

Оцени новината
2.7/5 от 7 оценки
2.7/5 от 7 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
oloss

oloss

24.09.2023 | 21:49

Това е по-добро от всяка виагра.... Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри сексуалния ви живот многократно, прочетете го сами ------ https://welcome.to/biocom

Отговори
0 3
Таня Христова

Таня Христова

24.09.2023 | 18:40

НАЛИ Е ЗАБРАНЕН РАЙСКИЯ ГАЗ. КОЙ КОНТРИЛИРА ТОВА. В КВАРТАЛА 16 ГОД. МОМЧЕ ПОЧИНА ОТ ТОВА. ПАЗЕТЕ ДЕЦАТА. БЪДЕТЕ БДИТЕЛНИ ГРАЖДАНИ И СИГНАЛИЗИРАКТЕ!

Отговори
6 2
Сашо

Сашо

24.09.2023 | 17:36

По три лева балона от Бушидо са ги купили.Там още ги продават на децата.

Отговори
8 0
Традиция

Традиция

24.09.2023 | 16:23

Народът е казал - след дъжд - качулка! Това е работата на нашата полиция /дето Не ни пази/. Ще хванат на босия цървулите. Защото за полицаите по-важно е да изкарат някой лев от шофьорите, скрити зад храста. А другата работа - колкото - толкова.

Отговори
9 0
Предатели

Предатели

24.09.2023 | 16:13

Юди от Мекица В пъклото В Ада да горите Рая и райски газ да не видите Свети Петър и той ви чете публикациите

Отговори
3 6

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?