46

След като прокуратурата разпореди: Чистят "Столипиново" на пожар

Започна мощно цялостно почистване на пловдивския квартал "Столипиново" след разпореждане на прокуратурата. 

Пловдивчани сезирали главния прокурор за проблема, след което била разпоредена проверка по реда на надзора за законност, която е била извършена от Окръжната прокуратура. След като тя е приключила, са били установени нормативни и фактически разминавания, свързани с липсата на контейнери за смет в квартала. При проверката са събрани данни и за наличието на множество незаконни сметища в същия район.

С разпореждане на Окръжната прокуратура била уведомена община Пловдив за предприемане на незабавни действия и изготвяне на план с оглед на осигуряване на нормални битови условия в  „Столипиново“.  С оглед констатираното от прокуратурата от днес до неделя ще се извършват мащабни действия за поставяне на контейнери за смет и за цялостно почистване на квартала. 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Филибелия

Филибелия

23.03.2023 | 17:35

Защо, бе другарю топкаджия точно преди изборите реши да активираш отдел чистота, да поставят нови контейнери за смет в Столипиново. Та ангажира и прокуратурата. Мислиш, че пловдивчани са толкова елементарни. "Премерен си, претеглен си, и си намерен за недостатъчен!".

Отговори
4 0

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?