Следвайте ни

След фейсбук романс: Пловдивчанин превърна любимата в мишена

viber icon

Жена се обърна към съда в Пловдив с молба за закрила от агресията на любимия ѝ, който няколко пъти ѝ посегнал. 

Двамата влюбени се запознали по фейсбук, след жената решила да се премести в Пловдив и да пробват докъде ще стигнат романтичните им отношения. Заживяли на съпружески начала в неговата квартира в града под тепетата през декември миналата година. След месец обаче се разделили и тя се изнесла от апартамента. Причините – пловдивчанинът показал другото си лице. Посягал ѝ и я нагрубявал. Проявите на агресия спрямо дамата продължили и след раздялата. Тя започнала да се страхува за живота си, очаквала всеки момент бившата ѝ половинка да се появи изневиделица и да я атакува. 

Като свидетели по делото били разпитани колежката на жертвата, която казала, че приятелката ѝ се преместила тук, искала да създаде семейство, но надеждите ѝ бързо били попарени. Пърчоначално се разбирали, деляли си наемите и разходите за храна. Връзката им била сериозна, с цел брак.

Съсед на агресивния мъж пък споделил, че в повечето време жената липсвала, а в апартамента нищо не говорило за женско присъствие.

В крайна сметка магистратите решили, че молбата на кандидат-пловдивчанката за защита от домашно насилие е недопустима, тъй като от събраните доказателства не се установява  
съществуването на фактическа семейса връзка между нея и приятеля ѝ. 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Знаете ли коя е ОСНОВНАТА причина за заболяванията, свързани с тютюнопушенето?