71

След екстрадицията: Гледат експресно мярката на Рангел, провеждат нов следствен експеримент

Окръжният съд ще гледа експресно мярката на заподозрения за убийството в Цалапица Рангел Бизюрев. Това ще се случи в деня, след като 31-годишният бъде екстрадиран със самолет до софийското летище. От прокуратурата ще настояват Рангел да бъде оставен в ареста, като искането е по обвинението за убийство. 

Вече е сигурно, че Бизюрев ще бъде осигурен като свидетел за процеса срещу близнаците Борислав и Валентин Динкови, обвинени в укривателство на заподозрения за зверството. 

"Надявам се още тази седмица да се вземе мярка на Рангел. Има да се прави следствен експеримент с него и да се сравни с предишния. Близнаците сочат различно място на убийството. Всичко зависи от това какво ще каже Рангел, като неговите изявления ще бъат проверени. Ако избере да не дава обяснения, залогът ще е много голям. Ако реши да крие близнаците, ще поеме цялата вина", коментира пред "Марица" адв. Антоанета Николова, която защитава интересите на майката на убития Митко - Атанаска Бакалова. 

Поредното заседание срещу близнаците от Цалапица е на 26 март. 

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 4 оценки
5/5 от 4 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
2 коментара
Иван

Иван

19.03.2024 | 17:43

Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим:--- https://e.vg/menn

Отговори
0 2
Дидо

Дидо

19.03.2024 | 15:25

Какви експерименти и офлянкване и лигавене направо до стената и край... това е истината

Отговори
5 0

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?