Следвайте ни

След доживотната присъда: Рестарт на делото срещу полицая Караджов

viber icon

Апелативният съд в Пловдив наново ще разглежда делото срещу бившия полицай Венцислав Караджов. Това ще стане точно след седмица, като заседанието е насрочено за 10 часа. 

До ново разглеждане се стигна след като ВКС отмени доживотната присъда на Караджов, обвинен в убийството на родителите си. Последната дума бе на Апелативния съд, но делото отново се връща точно там за ново разглеждане заради допуснати процесуални нарушения и след жалба на самия бивш полицай и неговите защитници. 

Припомняме, че Венцеслав Караджов бе посочен за екзекутор на своите майка и баща Божура и Цветан Караджови на 15 май 2016 година. Мотивът за бруталното убийство според обвинението била къщата, за която бившият полицай водил дело срещу родителите си.  Тъй като го изгубил, се решил на крайната стъпка. Според обвинението ги застрелял с пистолет "Макаров" с общо 8 патрона, но оръжието така и не беше открито. 

 

 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

ВОЕННИЯ

ВОЕННИЯ

02.07.2021 | 17:22

БИВШО ЧЕНГЕ НЯМА ТОЙ СИ ОСТАВА ЧЕНГЕ ДОЖИВОТ С ПРИВИЛЕГИЙТЕ И СПЕЦИАЛНОТО ДОБРО ОТНОШЕНИЕ ОТ СИСТЕМАТА. ЩЕ МИНАТ НЯКОЛКО ГОДИНКИ В ДЕЛА И ЩЕ ГО ВИДИТЕ ПАК ОТВЪНКА

Отговори
0 1
Потрес

Потрес

02.07.2021 | 16:10

Гнусен отцеубиец

Отговори
2 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Никотинът е естествена съставка на тютюна. Кое твърдение е правилно?