3906

Сладко отмъщение или пакост? Обстреляха с яйца луксозно БМВ в Кючука СНИМКИ

Шофьор на луксозно БМВ полудя, след като завари возилото си обстреляно с яйца. Колата, буквално заприличала на омлет, е атакувана в района на училище "Яне Сандански" в пловдивския квартал "Кючук Париж". Това написа в социалните мрежи собственикът на БМВ-то. "Не знам с какво и на кого съм влезнал в очите, но може директно да ми пишете, защото такива детински л@йнарщини са напълно излишни. Аз от своя страна също ще се постарая да разбера кои сте, но ще се радвам който има проблем да ми пише директно. Благодаря и дано сте си оправили деня, защото в момент, в който бързам, аз трябваше да бърша изсъхнали и миризливи яйца на 25 градуса. Успех и бъдете малко по-щастливи! ПС: ако някой е видял нещо (района на у-ще Яне Сандански), ще се радвам да сподели. Няма да има саморазправа, просто искам да разбера причината", посочи собственикът в публикация. "Бая са се забавили съседите даже, при положение, че като я запалиш се чува през 3 пресечки е напълно разбираемо, че на някой не са му издържали нервите (не, че това е варианта за решение на проблема, но не забравяй къде си попаднал", коментират пловдивчани. В отговор собственикът на БМВ-то пише: "Половината коли са без гърнета, да не говорим за пистарки, чопъри и тн. Моята кола има всички гърнета и каквото и да е, все пак е v8 и винаги се съобразявам, още повече като се прибирам рано сутрин или късно вечер, колата не се чува, че работи…". 

"Причината е липсата на елементарно възпитание, а поводът може да бъде всякакъв. Има хора, които не обичат, а най-вероятно и не могат да се изразяват вербално. Дори не искам и да си представя що за същество би могло да бъде въпросното лице Х", коментира пловдивчанка. 

Така или иначе остава без отговор въпросът: Сладко отмъщение или пакост? 
 
 

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 1 оценки
5/5 от 1 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
3 коментара
Пловдивчани.

Пловдивчани.

01.04.2024 | 21:28

Колата ти е цялата в яйца , защото ти си пълеп нехранимайко и сам занеш защо. Некадътник долен.

Отговори
2 0
Тази Майна

Тази Майна

01.04.2024 | 20:59

Да се радва ,че не с нарязани гуми и издраскана боя и счупени светлини . Или някомси е направил първо априлска шега карти за майни с баварци. И да се радва ,че не е покрита с лайна или помия .

Отговори
3 0
Дивашки навици

Дивашки навици

01.04.2024 | 16:49

Точно на това място има двама ненормални пенсионери, които не се свенят да правят тези мръсотии. Единият се казва Иван - бивш полицай /собственик на Опел - 16 употреба/! Втория си продаде бричката преди 3 години и не съм сигурен че е активен. Той пък /втория/ си пазеше "своето място" с 10 литрови бутилки от мин вода.И моята кола бе замеряна с яйце, защото част от колата била на "тяхна територия". Няма бивши мръсници - те са вечни!

Отговори
7 0

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?