49

Скандално: Първоначалният сценарий на гаврата в мола бил "строга господарка - роб" 

Първоначалният сценарий на видеото с Чеченеца, Тошо Куката и Емили Тротинетката, което скандализира цяла България, бил "строга господарка - роб". Това стана ясно по време на гледането на мярката за неотклонение на тримата инфлуенсъри в Окръжния съд, предаде репортер на "Марица". 

Емили (Даниел Йорданов) трябвало да бъде строгата господарка и на въпросното видео да има свой роб - 20-годишното момче Денислав, разказал при разпита му Тошо Куката. Посочил, че впоследствие идеята за сценария претърпяла развитие и се стигнало до това момчето да бъде вързано на каишка като куче, на което инфлуенсърите дават команди и го поощряват с галене по главата. 

"Това е гавра с личността", казал Куката, осъждайки вече реализираната идея. 

Прокуратурата поиска най-тежката мярка да бъде потвърдена и за тримата. Адвокатът на Емили предостави решение на ТЕЛК, от което става ясно, че подсъдимата има психична недостатъчност. 

"Разпитани са 19 свидетели - 7 от тях преки очевидци, останалите са зрители на видеото, с което грубо се нарушава обществения ред и общоприетите нрави в обществото. Всички разпитани дават едностранчива негативна оценка на видяното. Подобна оценка вече има и от самите обвиняеми", изтъкна прокурорът. 

Той посочи още, че при разпита си Емили разказала, че дошла в Пловдив по идея на Тошо Куката след дълго убеждаване от негова страна. 

"Не знаех, че става дума за оскверняване на личността", посочила Емили. 

При разпит в днешния ден, 20-годишното момче, което на клипа е вързано като куче, е казало, че въобще не е бил щастлив по време на заснемането. Две негови учителки, разпитани по делото, казали, че Денислав малко по-късно е осъзнал какво всъщност се е случило и какво са направили с него. 


Очаквайте подробности! 

Оцени новината

Оцени новината
3/5 от 2 оценки
3/5 от 2 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Бахмут

Бахмут

13.04.2023 | 17:59

Имам предложение - всички ,които не ''знаели'' ,че това си е гавра да се пратят на фронта в Артьомовск. Определено ще се замислят после върху живота. Там са истинските чеченци.....

Отговори
2 2
Строг,но справедлив

Строг,но справедлив

13.04.2023 | 17:11

Това нещастно създание,Емили,е видно,че е освидетелствано от ТЕЛК,с личностно,биполярно разстройство и още куп други психологически несъвършенства.Личи си,че е лесно манипулируема и нестабилна емоционално.Да и смекчат малко присъдата,в сравнение с другите двама.

Отговори
7 1
Тя че тая (тоя) има психическа недостатъчност е ясно,

Тя че тая (тоя) има психическа недостатъчност е ясно,

13.04.2023 | 16:52

дори е психически повредена. Но е достатъчно здрава (здрав), за да си понесе отговорността.

Отговори
12 1
са_до-ма_зо

са_до-ма_зо

13.04.2023 | 16:30

Като шорошояд пред американското посолство?

Отговори
6 4

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?