Следвайте ни

Скандал за паркиране в центъра на Пловдив, шофьор псува като хамал

viber icon

Безработен пловдивчанин се сдоби с глоба, след като напсува двама души, единият от които полицейски служител. 

Преди 3 дни, към 14.30 часа на 20 октомври, лютият пловдивчанин спрял колата си на входа на частен паркинг на бул. „Шести септември“ № 152. Служителят му направил забележка, че не може да спира там, при което шофьорът се вбесил и започнал на всеослушание да го обстрелва с обидни суми и псувни. 

Цветущият език достигнал до ушите на униформен, охраняващ входа на пловдивската полиция. Той се намесил и направил забележка, но шофьорът подхванал и него с псувни.  

След словесната атака, пловдивчанинът преместил колата и спрял в непосредствена близост до същото място - на ул. „Йоаким Груев“, точно до входа на бариерата на полицията. 

Полицаят отново направил забележка, че не може да спира на мястото, тъй като пречи на входа на МВР, при което гневният тип продължил да сипе обиди и псувни. 

В крайна сметка на място пристигнали униформени от Четвърто районно и го задържали.

Пред адвоката си разлютеният пловдивчанин споделил, че е закарал свой приятели до адвокат в района и е трябвало да ги изчака. Изпуснал си нервите и се е извинил за постъпката си, но твърди, че не е псувал. 

Магистратите му определиха наказание в размер на 150 лева предвид факта, че с поведението си е нарушил обществения ред и спокойствие на гражданите. 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какви трябва да са следващите мерки срещу COVID-19 в Пловдив?