3906

Сигнал до Затвора в Пловдив: Маринашки си живее като цар при вас!

Петър Маринашки е в ролята на "комфортно болен" в пловдивския затвор и си живее като цар. За това сигнализираха до "Марица" близки на загиналите при зверската катастрофа до Кадиево две момчета - Тошко Бараков и Виктор Василев. Те са пуснали сигнал до директора на тъмницата в града под тепетата и настояват за проверка на случая. 


Според тях роднина на майката на Маринашки, бивш фелдшер от Здравната служба в Стамболийски, е започнал работа в Затвора. 


Там той помагал на Маринашки, като му осигурил престой в лечебница, за да се ползва от по-лек режим. Бил му дал и съвети преди да влезе зад решетките за изтърпяване на наказанието си как да се държи и да се преструва на болен, за да бъде при него в лечебницата. Говори се също, че Петър бил уреден след като излезе от лечебницата за работа в ТПО.


Почернените близки твърдят, че познават Маринашки от бебе. По думите им той никога не е страдал от каквито и да е заболявания. "В продължение на две години и половина се явяваше на съдебни заседания в отлично здраве. Как така изведнъж стана болен?", питат близките и приятелите на загиналите момчета. 


Те молят директора на Затвора да погледне сериозно на сигнала им и да предприеме мерки. 


"Не можем да мълчим, като разбираме, че той живее "комфортно болен" в затвора, обгрижван от роднини", негодуват близките на момчетата, загинали след катастрофата с колата на Маринашки.


Припомняме, че присъдата на Маринашки влезе в сила на 19 юли. Висшите магистрати му дадоха пет години при общ режим на изтърпяване на наказанието. 

Оцени новината

Оцени новината
4.8/5 от 5 оценки
4.8/5 от 5 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
6 коментара
Тарикат

Тарикат

16.08.2023 | 21:51

Ех фелтшер скапан заверяваш документи правиш пачки сега ще те шибат навсякъде тарикат долен Стамболийски ще горят около теб много хора

Отговори
6 0
Карабелов

Карабелов

16.08.2023 | 13:59

За да си изкараш присъдата в стационара трябва да се плаща , другите екстри се заплащат отделно . Много е алчно онова очилатото к@пеле .

Отговори
7 0
Динко Белият Нисан

Динко Белият Нисан

16.08.2023 | 13:29

Който не вярва да попита Йордан Владиков . Той ми е свидетел на всичко .

Отговори
4 0
Динко Белият Нисан

Динко Белият Нисан

16.08.2023 | 13:23

При нас в Затвора Пловдив лекарите много бързо се корумпират , незнам защо така се получава ? Изгониха добрата Докторка и сега нещата буксуват , аз толкова се разбирах с нея и толкова РАБОТА свършихме заедно , че кола си купих БЯЛА .

Отговори
4 0
Свиня

Свиня

16.08.2023 | 11:54

Ех Док мръсна продажна свиня си сега ще ти цъфнат /далаверите /в Стамболийски и селата ,

Отговори
7 0
Casanova

Casanova

16.08.2023 | 06:34

Ima Edno prase Gatev Matev le e chte diode pak pri n’as

Отговори
11 0

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?