Следвайте ни

Ще остане ли в ареста полицаят, замесен в схемата с фалшиви лични карти?

viber icon

До минути Районният съд в Пловдив ще реши дали да вземе най-тежката мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо 45-годишния полицейски служител от сектор „Миграция“ Боян Кабашки и останалите четирима, задържани за схема за изготвяне и пласиране на фалшиви документи за чужденци. 

Разбиването на престъпната група, действала на територията на градовете Пловдив, Самоков, Карлово и Ихтиман, е плод на едногодишни наблюдения и впоследствие успешно осъществена акция. 

Кабашки се възползвал се е от служебното си положение, за да набави хора, които от своя страна издирвали чужденци, имащи нужда от фалшиви документи. Служителят от сектор „Миграция“ е предоставял идентификационни данни на реални лични карти, които да бъдат използвани и подходящо подправени. Така издържали проверката на границата, а системата ги отчитала като напълно редовни. 

Другите четирима задържани са на възраст между 43 и 60 години, криминално проявени. 

 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

ТАКА СИ МИСЛЯ...

ТАКА СИ МИСЛЯ...

19.01.2021 | 13:25

МАЛИИИ КОЛКО Е ДОВОЛЕН И КАК ПОТРИВА РЪЧИЧКИ... КАК НЕ ТОЙ Е МАЛЪК НО ВЕЧЕ ЗНАЕ БАТКОВЦИТЕ КАРАКАЧАНОВ И ДЖАМБАЗКИ ГИ СУРКАТ ПО 5000 ЕВРО ПАРЧЕТО Н ОНИЯ ОТ МАКЕДОНИЯ..... СЕГА НА ТИЯ ОТ СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ КАК ЩЕ ГИ СУРКАТ Е ВЪПРОС НА ДИПЛОМАЦИЯ.....И ВИЕ ГИ ХВАНАХТЕ.... НАДЯВАМ СЕ КАРАКАЧАНОВ ДА ГИ ПУСНЕ КАКТО УРЕДИ ПИЯНИЯ ДЖАМБАЗКИ...ЩОТО СА ОТ ЕДНА ЧЕТА....А АКО ТИЯ ПР.ЪДНАТ КЕ Я ИЗДАЯТ ЧЕТАТА...

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Никотинът е естествена съставка на тютюна. Кое твърдение е правилно?