4020

Ще изкормя детето ти! Смъртта е близо! Нови брутални заплахи тормозят инфлуенсърката Ясмин

Нова вълна от заплахи са насочени към инфлуенсърката Ясмин Кирилова. Както "Марица" вече писа, тормозът продължава от няколко години. Момичето твърди, че автор на въпросните заплахи е психично болна пловдивчанка. 

"Беше настанена за един месец за лечение в клиника, което смятахме, че ще повлияе. Оказа се, че не е помогнало. В деня, в който тя излезе от клиниката, тормозът отново започна. Направи си нови акаунти и заплашва как ще изкорми детето ми, как ще го заколи и т.н. В момента, в който отново имаше възможност да борави с телефон, тъй като в клиниката не е разрешено, се активизира. Според мен, или лечението в клиниката не е било правилно, или просто е спряла лекарствата", каза Ясмин пред Нова телевизия. 

Тя не е единствената заплашвана в момента. "Започнаха заплахи към бащата на една от предишните ѝ жертви. Трима души сме на прицел", посочи инфлуенсърката. 

Ясмин продължава да игнорира заплахите й, не й отговаря, нито ѝ вдига телефона. "Някакси свикнах да е част от живота ми. Свикнах, че явно така ще бъде до края. В момента чакам една експертиза от отдел „Киберсигурност” към ГДБОП. Вече се бави 6 месеца. В момента гледам да се боря с моите дела. Има 2-3 дела от майка ѝ срещу мен. Не осъзнава, че дъщеря ѝ е болна”, коментира Ясмин. 

Оцени новината

Оцени новината
4/5 от 4 оценки
4/5 от 4 оценки

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?