49

Шокиращо! Малчуган подкара рейс от градския транспорт в Пловдив ВИДЕО

Дете на видима възраст 5-6 години подкара рейс от градския транспорт в Пловдив. Случката е заснета на видеоклип. На кадрите се вижда как дете, седнало в скута на шофьора, кара рейса. Авторът на клипа твърди, че това се е случило по линия 10. 

Опасната ситуация се разиграла на оживен булевард в пловдивския квартал "Тракия" – на метри от училище "Черноризец Храбър" и в близост до автобусна спирка.

"Качвайки се в автобуса, видях, че невръстно дете кара автобуса и шофьорът му разрешава да държи волана. Това продължи около 10 минути до следващата спирка, където детето слезе. След това водачът не е спирал на други спирки и е шофирал бързо и опасно", разказа пред NOVA Иван, който става свидетел на случилото се.

По думите му в автобуса е имало и други пътници, но никой не реагирал на случващото се. "Детето беше на видима възраст около 5-6 години", посочи Иван.

"След като се запознахме с видеото, стана ясно, че видимо има нарушения на правилата за движение. Започнали сме проверка, за да установим всички факти по случая. Ще съдействаме на правоохранителните органи. По отношение  на неспирането на спирка и за неспазването на маршрут, са предвидени санкции за всяко нарушение от 1000 лева", категоричен  Георги Стоилов, шеф на "Организация и контрол на транспорта".

От фирмата превозвач заявиха, че ще извърши проверка. ако се окаже, че това е техен водач – той ще бъде уволнен незабавно въпреки кризата за шофьори. Те определиха случилото се като "недопустимо". 
 
 
 

Оцени новината

Оцени новината
2.3/5 от 3 оценки
2.3/5 от 3 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
Ваня

Ваня

10.11.2023 | 13:57

Деградацията и простотията се превръщат във епидемия все повече и повече и е много плашещо това,особено ако не се вземат адекватни мерки и наказания.

Отговори
2 0
EmmA

EmmA

10.11.2023 | 10:54

Мнозина страдат от диабет и дори не знаят, че са болни, но сега е напълно възможно да се предотврати диабет или да се излекува. Има уникално лекарство, което подхожда на всички и действа бързо, прочетете го сами-------- https://min.lc/diabexin

Отговори
0 3
Дон

Дон

10.11.2023 | 09:46

Ама аз неразбирам какво нередно видяхте ! Защо да не се радва детето , ние всички сме карали с нашите роднители , поне тези които аз познавам . А сега всичката про европейска мозъчнос иска да вкара европейския живот в България .. димек рестрикции на всичко обаче без да закачаме педалллите и маймуните / бегълците защото това са нормални хора а ние сме ненормални ! Тези мюслита един ден ще ни колят в собствената ни държава както правят вече в толерантна Европа !

Отговори
7 8
Колко трябва да си прост,за да разсъждаваш,че редно било?В реална пътн

Колко трябва да си прост,за да разсъждаваш,че редно било?В реална пътн

10.11.2023 | 09:57

Пътна обстановка?!Да не говорим,че чужд човек-не родител,е реално и престъпник и няма право да се разполага с волята на детето.А относно ученето на малки деца-това става не на пътя,не в превозно средство на обществен транспорт с хора пътници в него,не по пътищата,а на някоя горска поляна без хора и опасности с личния ти автомобил и само ако си му родител и то на отговорна възраст-17 близо до 18 г(преди книжка),а не на 5-6 или 8-10 г чавета!!!Ей,хем прост,хем нагъл,хем прекрачва закона,хем се прави и на неразбрал-нищо нередно не било!!!

Отговори
8 0
Тая простотия нещо мода ли стана-чужди хора,не родители на детето,че и

Тая простотия нещо мода ли стана-чужди хора,не родители на детето,че и

10.11.2023 | 09:37

Самите им родители някой път,да си позволяват да слагат невръстно дете на волана в реални условия на трафик и да се правят на загрижени инструктори,да толерират малки деца как да нарушават закона и да са зад кормилото?!Масово изтрещяхте ли,чичаци?Имате го за игра с блъскащи колички?!Мал’оумието на ПростоКиро завладя всички ол’игофрени ли,какво?!Я се осъзнайте,мъже!Що за кр’етен трябва да си да си играеш с живота на детето и всички във возилото,че и хората на пътя!!Отрезнейте,ей!!

Отговори
7 0

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?