3906

Шофьорска изцепка вбеси цял Пловдив

Шофьор с джип вбеси цял Пловдив с изцепка до Централна гара. На видео, публикувано в социалните мрежи се вижда, че возилото идва от "Васил Априлов" и продължава към бул. "Христо Ботев", в посока кв. "Смирненски". 

В последния момент обаче седналият зад волана е размислил или е усетил, че е сбъркал посоката, след което от ръкава, който е само за завиващи надясно по булеварда, тръгва напред и поема наляво в абсолютен разрез с правилата за движение по пътищата, създавайки риск от катастрофа.  Подобни изцепки се превръщат в ежедневие в града под тепетата. Притеснителната тенденция вбесява жителите на Пловдив. 

Оцени новината

Оцени новината
4.1/5 от 8 оценки
4.1/5 от 8 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Чичо

Чичо

06.06.2023 | 12:30

Това не е ежидневие , а ежичастие в Пловдив . Всеки четвърти водач нарушава законите .Няма полиция , няма кат , всичко е оставено на произвол . Колко оплаквания има за проблема с моторите , нищо . Имам чувството че власта ги закриля . Пловдив е оставен на самотек . Който и да е на влас гледа само към усвояване на парите от Европа . Народа кучета го яли .Щом вълка и агнето се прегърнаха и разцелуваха не чакай добро .

Отговори
16 3
Гамен

Гамен

06.06.2023 | 12:19

Поредната глупост в газетата. Цял Пловдив нито живее край ЦГ, нито минава от там. Как пък разбраха и се възмутиха? Всеки ден подобни нарушения има с десетки, ама Маричката едно си знае, едно си бае. Кажете нещо съществено.

Отговори
5 6
Номерата на тия

Номерата на тия

06.06.2023 | 11:48

обикновено не започват с РВ

Отговори
11 5

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?