71

Шофьорката, нападната на надлез "Родопи": Крещеше Ще те убия!, никой не ми помогна

Крещеше „Ще ти разбия главата“ и „Ще те убия“. Опита да ме удари през отворения люк на тавана на колата. Това разказа пловдивчанката Албена, която бе нападната от агресивен шофьор насред надлез "Родопи". 

Както вече "Марица" писа, той бе задържан след публикувано видео на агресията му в социалните мрежи. Мъжът е на 45 години, а прокуратурата вече му е повдигнала обвинение

.„Нямам представа какво точно е довело до агресията от негова страна. Аз направих разрешен обратен завой, а и разстоянието между неговия и моя автомобил беше достатъчно голямо, за да направя тази маневра“, обясни Албена пред bTV. 

Тя разказва още, че в момента на маневрата е чула нейната приятелка да казва, че шофьорът зад нея дава „мръсна газ“, за да я настигне. След това мъжът в колата отзад изпреварва тази с двете жени от дясно, минава пред тях и ги засича.

„Аз нямах избор – трябваше да спра. Видях, че слиза от автомобила си и веднага затворих прозорците и заключих вратите. Реших да звънна на 112, но след това се отказах, защото прецених, че няма да има бърза и адекватна реакция. Реших да направя клип. Той започна да блъска с юмруци по предното стъкло", посочи още тя. 

По думите й, никой от преминаващите автомобили не спрял и не помогнал на жените и да ги защити. Албена Чавдарова обаче пояснява още, че след инцидента с нея се свързала адвокатка, която ѝ предложила да я защитава напълно безплатно.

Щетите по автомобила ѝ ще бъдат покрити от агресивния мъж след края на съдебното дело.

Оцени новината

Оцени новината
3.7/5 от 9 оценки
3.7/5 от 9 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
5 коментара
Ваня

Ваня

12.04.2024 | 11:29

Е кой да помогне,има ли силни и смели мъже?

Отговори
6 0
ТатуиранЪ

ТатуиранЪ

12.04.2024 | 11:41

Има, има...питай Дебора...

Отговори
6 0
Sssss

Sssss

12.04.2024 | 11:29

Така разказано звучи малко странно, да не кажа много странно. Липсва парче от пъзела. Разрешен обратен там няма, което е малкия проблем, но явно става въпрос за засичане от госпожата, което явно тя не осъзнава.

Отговори
10 3
Иво

Иво

12.04.2024 | 12:42

Забрана няма. След като не е забранено, значи е разрешено.

Отговори
3 4
Какво да кажа

Какво да кажа

12.04.2024 | 10:44

Превърнали сме се във фейсбук патриоти и сеирджии... Всеки е голям, когато е скрит, когато трябва да се покаже, се крие като мишка!

Отговори
11 0

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?