49

Шофьорка с БМВ остана без книжка след комична ситуация в Кючука

Млада шофьорка с БМВ се прости с книжката си за месец след комична ситуация в пловдивския квартал "Кючук Париж". Случката се разиграла на бул. "Македония". Седналата зад волана дама тръгнала да прави маневра на заден ход с колата. Движила се много бавно, когато изведнъж се спряла буквално в автомобила отзад.

След удара шофьорката продължила направо,, започнала да прави маневри, за да излезе от мястото, където била паркирала, и отново се озовала на боя разстояние от вече блъснатата кола. Накрая потеглила без да слезе и без да установи какви са щетите. 

Свидетел на инцидента обяснил, че цялата ситуация била много комична. Учудил се, че шофьорката не е усетила сблъсъка, както е посочила пред органите на реда. Още повече, че самият свидетел бил в близост до пострадалия автомобил и е ръкомахал на няколко пъти, за да й подскаже, че ще последва удар.

В крайна сметка шофьорката била открита и санкционирана. Наложени са й две глоби - 20 лв. и 50 лв., отнета й е книжката за месец. Наказанията са потвърдени от магистратите. Все пак решението им подлежи на обжалване пред Административния съд в града под тепетата. 

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 5 оценки
5/5 от 5 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
ГУСТО

ГУСТО

16.01.2024 | 16:35

ДАЙТЕ ИМЕ ДЕ....НЕКА ЗНАЕМ ГЕРОИТЕ ПО ИМЕ И ЛИЦЕ!!!!!!!! ТЕ В КИЧУКА СА ЯКИ МА-КЕДОНКИ...

Отговори
1 0
Тя тая си е мислила,че е в лунапарка на блъскащите се колички..

Тя тая си е мислила,че е в лунапарка на блъскащите се колички..

16.01.2024 | 12:52

Дааа,ама не..

Отговори
11 1

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?