46

Шофьорка катастрофира в Кючука, но остана приятно изненадана

Пловдивска шофьорка остана приятно изненадана след катастрофа в Пловдив. В събота вечерта жената зад волана претърпяла инцидент с друга кола на кръстовището на бул. "Никола Вапцаров" и ул. "Димитър Талев".

"Колата ми остана в средата на кръстовището, защото повредата бе такава, че не можеше да се движи на собствен ход. Трябваше да се качи на платформа. Докато чаках платформата около час и половина, поне 15 коли и случайни минувачи се спряха и попитаха с какво могат да помогнат. Не можеха да ми помогнат, но изказвам благодарност на всички за съпричастността! Пожелавам им безаварийно шофиране и дано и на тях, при нужда, добри хора им предложат помощ!", е написала тя в социалните мрежи. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
ГРАД КОЗЛОДУЙ

ГРАД КОЗЛОДУЙ

16.08.2022 | 16:52

БРАВО има го ДОБРОТО

Отговори
4 0
Богдан Попов

Богдан Попов

16.08.2022 | 12:45

Няма нищо по хубаво от това да бьдеш Човек. Всеки може да изпадне в затруднение и е хубаво да има някой да Ти помогне.

Отговори
14 0
ГРАД КОЗЛОДУЙ

ГРАД КОЗЛОДУЙ

16.08.2022 | 16:57

БОГДАНЕ онзи ден ЧОВЕК с колело в ГРАД КАЗАНЛЪК му стана лошо падна много ХОРА го подминаха САМО един господин се обади от телефон на телефон 112 от близък до МЯСТОТО там ДО къде стигнахме повечето ХОРА някога бяхме по ЧОВЕЧНИ по ХОРА сега станахме озлобени егоисти има го ДОБРОТО господин ПОПОВ но е КЪТ и е МАЛКО

Отговори
4 0

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?