2374

Шофьорът, блъскал коли до Гребната: Слънцето ме заслепи!

Пловдивската полиция действа експресно и намери шофьора на джип, който вчера си поигра на "блъскащи колички" до Гребната база. Припомняме, че привечер той влезе в насрещното по улица "Парк отдих и култура" и бул. "Шести септември" и забърса няколко автомобила, след което се изнесе безцеремонно. 

За щастие шофьор засне случката и публикува клипове в социалните мрежи, както и регистрационния номер на нарушителя. 

Така седналият зад волана на джипа е открит още същата вечер. Става въпрос за възрастен човек, без нарушения до момента, съобщиха за "Марица" от полицията в града под тепетата. 

Обяснил пред служителите на реда, че слънцето го заслепило. Няма постъпили  официални сигнали от потърпевши автомобили. Благодарение на съдействието на младия мъж, разпространил клипа и съгласието му да даде необходимите показания, по случая е взето необходимото административно отношение, добавиха от пловдивската полиция. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Ванката

Ванката

15.07.2022 | 20:36

И как точно го заслепи? При единия удар дори колите са в сянката на дървото.Освен това около 6 часа слънцето не е чак толкова ниско на запад.А светофара как не го е видял след като слънцето му се пада от дясно?И тогава ли го е заслепило? Аман от наркомани

Отговори
6 0
Гошо

Гошо

15.07.2022 | 20:58

То на пенсията акъла и от наркоманския е по-малко

Отговори
2 0
Богдан Попов

Богдан Попов

15.07.2022 | 19:52

Милия човек може и да е истина

Отговори
1 3

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?