4020

Шофьор откачи след забележка, удря и блъска полицаи край Пловдив

45-годишен шофьор от Враца си отвори голяма беля, след като си позволи да удря и да блъска полицаи.

Екшънът се разиграл в местността "Кръстова гора". Там шофьорът се сбил с друг мъж. Размяната на удари смутила туристи и те повикали униформени, които били наблизо. 

Служителите на реда му казали да се укроти и да покаже личната си карта. Нервакът, обаче, отказал да се подчини на разпорежданията им. Вместо това започнал да сипе обиди и да размахва среден пръст. Ударил с ръка единия от служителите на реда, пробвал да нанесе удар и на другия. 

Полицаите опитали да озаптят 45-годишния мъж, а той ги блъскал и се дърпал. Въпреки яростната съпротива, шофьорът бил арестуван. Справка показала, че вече е осъждан. Часове след задържането бил освободен с мярка "подписка". 

Успял да сключи споразумение с прокуратурата за условно наказание - 6 месеца затвор, с изпитателен срок от три години. Споразумението е одобрено от магистратите в Асеновград. 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Дуков

Дуков

18.01.2024 | 07:52

Айде вече е време всички новодошли пришълци от близко и далече да си ходят по родните места и там да започнат да борят безработицата.В Пловдив не търпим селски зияви и гаменски манталитети!Такива си ги показвайте там където сте живяли преди да дойдете в нашия град.Пловдив е културен град.Тук не търпим дивотии!

Отговори
9 0

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?