46

Шофьор бутна стотачка на ченгета, хванали го с незаконно желязо

Полицаи от Хисаря арестуваха мъж, опитал се да ги подкупи. В събота по обяд, край бензиностанция на главен път Пловдив-Карлово,  служителите спрели за проверка товарен микробус с пазарджишка регистрация.

Установено било, че 62-годишният водач превозва отпадъци от черни и цветни метали и агрегати от автомобили, изкупени от него по-рано през деня без необходимия лиценз за този вид търговия.

За да осуети по-нататъшните действия на униформените при документиране на нарушението, мъжът подхвърлил в полицейския автомобил банкнота от 100 лева. Незабавно е задържан и отведен за срок до 24 часа в районното управление.

За дадения подкуп е образувано бързо производство по чл. 304а от НК, а за нерегламентираната дейност с метали – проверка по чл. 234б, ал. 1 от НК.

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 1 оценки
5/5 от 1 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Смееееех

Смееееех

06.03.2023 | 19:08

Ама ЦЕЛИЯ ЕКИП НА МЕКИЦА се напиня да събере целия този буламач и ХОП другаря Зам Редактор Аршинков се появява и лапва хонорарчето То за това му са толкова големи бузките на другаря Аршинков и голяма гушата на фона на кривата му чииииииифутска голяма празна глава Айде сега другарю Аршинков вземете и ми праснете едно минусче за да не станете за смях пред ЦЕЛИЯ ЕКИП на МЕКИЦА Ко Нящу са технологиите Бя НАЛИ

Отговори
0 0
Отново Полюцейска мушенгия

Отново Полюцейска мушенгия

06.03.2023 | 16:12

И кък пюлюцията разбра че е незаконно като във същото време е разбрала че той ги е закупил преди час А номера със подхвърлените на полюцейския автомобил на седалката му банкноти от стотачки е толкова стар и отиграван от полюцията че ни е втръснал като стар цирков номер Те джилезата от снимката не струват 100 лева Ама от тази Полюцейска мушенгия Екипа целия на Мекица ша лапне хонорарче два шекела Нали

Отговори
1 1

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?