Следвайте ни

Шефът на полицията в Пловдив: Правилата са за всички, без значение от статуса им

viber icon

Директорът на пловдивската полиция старши комисар Йордан Рогачев излезе с официална позиция, след като задържания вчера собственик на Трафик СОТ Александър Апостолов посочи, че случилото се с него е атака и опит за сплашване заради журналистически разследвания на медията му. 

Ето и официалната позиция на пловдивската полиция в лицето на ст. комисар Йордан Рогачев:

Още при встъпването ми в длъжност като директор на Областната дирекция на МВР в Пловдивз аявих пред хората кои са основните ни приоритети на работа. Едни от най-важните са именно противодействие на разпространението и притежаването на наркотици, както и стриктния контрол над участниците в движението по пътищата. Защото и при употребата на дрога и при безконтролното шофиране има голяма вероятност хора да загубят живота си. Поради тази причина няма и не може да има компромис за гражданите извършили престъпления свързани с разпространение или притежание на забранени вещества, за пияните и дрогираните водачи, които рискуват своя живот и този на останалите. И това безкомпромисно отношение е към всеки престъпил правилата, независимо от социално-икономическия му или някакъв друг статус. Твърдо заставам до служителите от структурите на ръководената от мен областна дирекция, които стриктно, съвестно и безукорно изпълняват своите ежедневни служебни задължения в името на обществения интерес. Не само заставам, но ги и насърчавам да го правят, тъй като това е същността на работата ни, като служители на МВР. Животът, здравето, сигурността и спокойствието на хората от Пловдив и областта са по-важни от всичко останало.

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (7)

Minko

Minko

15.04.2021 | 15:01

A Man4ora e 4enge N:1

Отговори
1 0
Fadi

Fadi

15.04.2021 | 15:00

Bravo

Отговори
1 0
Лепе сажди

Лепе сажди

15.04.2021 | 14:59

Започват чистките!!!

Отговори
1 0
Анко

Анко

15.04.2021 | 14:58

А Красимир Манчоров кога????

Отговори
2 0
Ханко Брат

Ханко Брат

16.04.2021 | 09:33

Къв е тоя Манчора? Постоянно в коментарите?

Отговори
1 0
Минко

Минко

15.04.2021 | 14:57

Браво

Отговори
1 1
Лудо ле младо...

Лудо ле младо...

13.04.2021 | 17:21

Току що ми мина корабче пред окото... Абе що се правиш на луд...???!!

Отговори
8 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Никотинът е естествена съставка на тютюна. Кое твърдение е правилно?