49
Следвайте ни

Шефът на КАТ-Пловдив: Коледно чудо е, че шофьорът от катастрофата в Кючука е невредим!

viber icon

Коледно чудо е, че шофьорът на колата, която се вряза в шоурум на бул. "Александър Стамболийски" в Пловдив снощи, няма наранявания и травми. Това каза началникът на "Пътна полиция" в града под тепетата гл. инсп. Йордан Милушев. 

Той посочи, че по случая вече е образувано досъдебно призводство за причиняване на големи материални щети. Предстои назначаване на експертизи, които да установят причините за катастрофата и скоростта, с която колата се е движила.

Припомняме, че след издирване, към 9 часа тази сутрин полицията успя да открие 23-годишния шофьор, който се укривал. При инцидента снощи е пътувал сам в колата, но се е обадил на приятел да му съдейства, за да избяга. Полицаите са снели обясненията на помагача. Предстои разпит на самия шофьор, който се заби в оградата на шоурума в кв. "Кючук Париж". 

"Искам да се обърна към всички водачи с една молба: карайте внимателно, за да стигнете там, закъдето сте тръгнали!", призова новият началник на КАТ-Пловдив гл. инсп. Йордан Милушев. 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Милушев  не съжалявай

Милушев не съжалявай

26.12.2021 | 17:05

Следващият път ще е и последен.

Отговори
4 0
Филибелия

Филибелия

27.12.2021 | 13:55

А дано, ама на дали. Такива животни оцеляват.

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?