49
Следвайте ни

Шеф на фирма раздава шамари и тукати на ул. "Иван Вазов"

viber icon

Управител на фирма в Пловдив бе санкциониран от съда със 100 лева, след като удари човек насред ул. "Иван Вазов", научи "Марица". Магистратите са се произнесли по случая вчера, като решението им подлежи на обжалване. 

Грозните сцени се разиграли на 6 юли около 15 часа в района на кръстовището при ул. "Кръстьо Пастухов". Там управителят и друг мъж се спречкали, като първият нанесъл удар в лявата част на лицето на опонента си. Това се случило пред десетки минувачи, които били като ударени от гръм. На място пристигнала и полиция.  Потърпевшият се жалвал и потърсил правата си в съда. Така казусът стигнал до магистратите и те отсъдили глоба в размер на 100 лв. по Указа за борба с дребното хулиганство. 

Управителят е с чисто досие. Не е осъждан до момента. 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Заинтересован

Заинтересован

08.12.2021 | 22:06

Излиза,че ако ударя един магистрат по същия начин , ще ми струва 100 лева … Супер :)

Отговори
0 0
До кога

До кога

08.12.2021 | 17:02

Тони,много си п рост! До кога ще сътворяваш глупост след глупост? Празни ,никому ненужни статийки . Само си пълните страниците. Много сте некадърни журналистите от смешния вестник" Марица ".

Отговори
3 0
Иво

Иво

08.12.2021 | 16:45

Много е важно да се спомене, че е алчен капиталист. На Боко тиквата червените бабички ще се подмокрят от кеф, че са го осъдили. ;)

Отговори
2 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?