Следвайте ни

Сашо Илиев се похвалил пред приятелите си, че ослепил бившия пловдивски следовател

viber icon

24-годишният Сашо Илиев, който ослепи бившият пловдивски следовател Иван Генчев след спречкване в басейн в село Песнопой, се гордеел с постъпката си. Дори се похвалил на приятелите си за стореното, научи „Марица“. 

Днес Сашо, който е от Карлово, застанал за пръв път пред съда. Делото обаче не стартирало заради отсъстващ съдебен заседател, съобщиха за медията ни от съдебната палата. 

Припомняме, че грозните сцени се разиграли в обществена баня в пловдивското село Песнопой на 11 юни миналата година.  

Сашо Илиев и компанията му се намирали в мъжкото отделение на сградата, като по същото време там бил и ослепеният бивш следовател Иван Генчев с още двама приятели. 

Авер на Сашо запалил цигара в банята до съблекалнята. Бившият следовател направил забележка, но тя не довела до резултат. Тогава уведомил касиерката на комплекса, че в банята се пуши, след което се върнал на басейна, като стоял на ръба му.

Провокирани от забележките, Сашо Илиев и приятелите му отишли при Генчев. Пред очите на присъстващите се разиграли грозни сцени. Илиев започнал да се заяжда с него, да го псува и заплашва на ромски език и го попитал защо прави забележки за пушенето. Негов авер го убеждавал да не се занимава и два пъти го прибирал в съблекалнята, но на третия път Илиев се отскубнал, тичешком се върнал при басейна, приближил се до Генчев и му забил юмрук в дясното око. Бившият следовател извикал от болка и се свлякъл до кръста във водата на басейна, а от окото му се стичала кръв. Извадили го от водата и по най-бързия начин го откарали в болница.

Междувременно Сашо Илиев побягнал навън към изхода на банята и се развикал на приятелите си „Бягайте, че ударих оня българин, дето ни правеше забележки“, качили се на автомобила  и потеглили към село Христо Даново. По пътя се похвалил на всички за извършеното от него.

 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Иван

Иван

07.04.2021 | 17:41

Много лошо. Дано да има и съответно наказание

Отговори
15 1
Dinko

Dinko

07.04.2021 | 17:30

Upravnicite v poslednite 31 g. napraviha takiva primita da si pravqt kvo iskat. Nova stolica Plovdiv ako ne iskat Plovdiv avtonomna oblast. Trqbva promqna istenski ne lajliv a ot Sofiq I okolnostite. Horata ili sa podkupni ili maloymni 250lv pensiq za nad 45 g staj.

Отговори
9 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Никотинът е естествена съставка на тютюна. Кое твърдение е правилно?