Следвайте ни

Съседски войни в „Кършияка“: Пукат гуми в спор за паркиране СНИМКИ

viber icon

Истинска междусъседска война се разиграва в пловдивския квартал „Кършияка“, научи „Марица“ от свои източници. Вдигнатите чистачки и спуканите гуми са често срещано явление на ул. „Гюро Михайлов“, където явно има огромен проблем с това кой къде да паркира. Словесни забележки обаче е нямало, а войната директно е преминала в основна фаза – атака. 

Пловдивчанка сподели в социалните мрежи, че колата ѝ е една от пострадалите. Гумите са спукани, а чистачките са вдигнати – официален знак в Пловдив, а и цяла България, че хората покрай теб нещо не са доволни от навиците ти за спиране. 

Жената е разпитала съседите си, като двама от тях се обвиняват взаимно, че другият действа така и спуска гумите на дразнещите го шофьори. Истината, обаче, е някъде там. 

Пловдивчанката съвсем не е първата жертва на анонимния гамен. Наблизо има камери за видеонаблюдение, от които може  той да бъде разкрит. Подавани са сигнали в полицията. 

До разрешаването на казуса, паркирането там не е забранено, но не е и препоръчително, става ясно от коментарите на шофьори в социалните мрежи.  

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (8)

ДА ЖИВ И ЗДРАВ ПЕТРОВ...

ДА ЖИВ И ЗДРАВ ПЕТРОВ...

22.03.2021 | 18:39

АМИ ПЕТРОВ ЩЕ БЕРЕШ ЯДОВЕ И ТОВА Е...КАТО СИ ГОЛЯМ РАДЕЛЕЛ НА ОБЩИНСКОТО МАЙНА... ТЕ ВЕЧЕ НЯКОЙ ГО ЯДОХА И ТАЯ ЛЕЛЯ СЪЩО..... КАТО ТИ СПУКАТ ДВЕ ГУМИ БАРЕМ ША СА СЕТИШ...ОТ КЪДЕ Е МОЕ ОТ КЪДЕ Е ТВОЕ.СЕЛЯНДУР...

Отговори
0 1
...

...

22.03.2021 | 16:33

Имах подобен проблем преди време...съсед си беше заплюл мястото на което съм се осмелил да паркирам...камера на терасата, видях кой е, после няколко пъти секундно лепило в ключалката на входната врата...та така.

Отговори
5 3
това е само началото.

това е само началото.

22.03.2021 | 16:21

Поздрави от тотю и зико. Като презастроиха града, така става.

Отговори
6 1
Това е

Това е

22.03.2021 | 15:32

Аз пък да попитам дпуго...защо живущите Да нямат право да си бранят местата пред жилищата...ние сме стар блок с два входа на 8 етажа....в съседните улици от една къща изникнаха кооперации които си направиха гаражите и целите първи нива магазини и всички се изсипват и паркират пред блока даже се мятат на тротоарите ни...редно ли е??? Ще кажете ама то е общинска собстненост да ама не е джунгла.... Защо ще ми паркират пред входа на жилището..това е моята инфраструктура...нали не е редно да литим...ще се пукат гуми това е....и чистачки ще се чукат..за въздух пари няма кой да ви плаща.... Даже трябва да разрешите по някакъв начин отделяне на местата пред блокове и кооперации....

Отговори
8 4
Петров

Петров

22.03.2021 | 15:42

Твоята собственост свършва след като излезнеш от входа на стария блок в който живееш! Всичко около блока е на всеки! Всички могат и имат право да паркират пред блока ти, без да нарушават правилата за движение!

Отговори
7 10
и аз имам пари

и аз имам пари

22.03.2021 | 16:04

да ти счупя два зьба и ще си платя !

Отговори
2 3
ivan

ivan

22.03.2021 | 14:43

На въпросната улица няма къща без гараж. Да не си държат колите на улицата.

Отговори
10 2
Не че нещо ама...

Не че нещо ама...

22.03.2021 | 15:01

Миналата година дойдоха в махалата двама с регистрация Х. Поне три месеца паркираха две коли като за 4. Е кажи ми как да не им дигнеш чистачките.... Но по някое време се усетиха и вече паркират нормално...

Отговори
12 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Никотинът е естествена съставка на тютюна. Кое твърдение е правилно?