Следвайте ни

Проговориха съседите на обискирания брат на Пламен Узунов ВИДЕО

viber icon

Все още продължава обискът на апартамента на ул. „Никола Карев“ 49 в Пловдив, където живее Ангел Узунов, брат на президентския секретар по антикорупция и сигурност Пламен Узунов. Отвън обаче по нищо не личи, че вътре работят ченгета от специализираната прокуратура, подпомагани от пловдивски полицаи.

Пред входа на на блока, който е на гърба на районното кметство в „Южен“, е спряла патрулка със софийски номер, а един униформен и един цивилен служител на реда стоят отвън, но встрани от вратата.  Самата тя пък наподобява врата на асансьор и само табелката с номер 49 над нея показва, че това е вход за жилищната сграда.

Съседите, които живеят там, твърдят, че познават Ангел Узунов съвсем бегло и са на „здравей-здрасти“ с него. „Мисля че е на петия или на третия етаж, не съм сигурен“, заяви млад мъж от входа. Друга съседка уточни, че обискираният апартамент е на третия етаж, но и тя отказа да коментира обитателя му.

„Както „Марица“ съобщи по-рано днес , по нареждане на Специализираната прокуратура в Пловдив се извършват претърсвания в два апартамента на Ангел Узунов. В този в район „Южен“ живее самият той. Другото негово жилище – на бул. „Шести септември“ 155, беше ползвано като консултантски офис по фирмена сигурност от Пламен Узунов по времето, след като той напусна шефското място на полицейски директор в Пловдив и преди да бъде избран за служебен вътрешен министър.

Все още не е ясно какво търси спецпрокуратурата на двата адреса, нито има официална информация какво е открито там.

Същевременно обиски вървят и в София, където се претърсват места, свързани с бизнесмена Пламен Бобоков, за когото прокуратурата твърди, че е бил „консултиран“ с есемеси от президентския съветник Пламен Узунов.

 

 

Костадин Аршинков

Костадин Аршинков

Зам. главен редактор

Костадин Аршинков е завършил Руска и Българска филология. Бил е репортер в „Пловдивски новини“, завеждащ екип „Кореспонденти“ в „Стандарт“ и зам. гл. редактор в „Новият глас“.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (6)

от президенството

от президенството

24.06.2020 | 19:57

Да геледат да го "заковат" добре Пламен Узунов, защото той ще е следващия служебен премиер или поне вътрешен министър и ще стане мноооого интересно.Помнете какво сте прочели тук.

Отговори
1 3
от правителството

от правителството

24.06.2020 | 20:57

Благодарим за вица, но е тъъп, като президента ви!

Отговори
4 0
ДОН БАЗИЛИО

ДОН БАЗИЛИО

24.06.2020 | 17:31

АМА ЗА ПЪРВИ ПЪТ ЛИ ПРОГОВОРИХА?! И КАКВО КАЗАХА ЧЕ НАЙСТИНА СТЕ МИСИРКИ....

Отговори
2 0
ПАРАГРАФ 22

ПАРАГРАФ 22

24.06.2020 | 16:28

ще има ли обиски у менда стоянова владо горанов и БОЙКО БОРИСОВ!!!!???????? ГЕШЕВ НЕЩО СЕ ПРАВИШ НА ЛУД !?? ЩЕ МЕТЕМ СКОРО .......

Отговори
8 3
22 ПАРАГРАФ

22 ПАРАГРАФ

24.06.2020 | 20:54

От дванадесет години все метете ..... кучешки кебапчета на Бузлуджа! Хахаха

Отговори
1 0
Маня

Маня

24.06.2020 | 15:49

Голямо заглавие!"ПРОГОВОРИХА съседите..." И...разбрахме ,че ...живее на 3 или 5 етаж."голяма журналистика".

Отговори
12 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?