49
Следвайте ни

Съседи за убийството в Кючука: Имало е мозък и кръв навсякъде СНИМКИ

viber icon

Взела е гира, те имат вкъщи, защото Божан поддържа форма, и така е замахнала срещу него, че му е отнесла главата. Чух, че направо му е размазала мозъка. Навсякъде било кръв и мозък. Така 35-годишен развълнуван мъж, който живее до окървавения апартамент в Кючука, коментира зловещото убийство от четвъртък. По думите му, полицаите работили с часове. Всички съседи си били показали главите от терасите или зяпали през шпионките на вратите си, за да наблюдават какво се случва. 

Пенсионер, който стои на пейките отсреща пък посочи, че двамата били заедно, но тя често му вдигала скандали. "Говори се тука, че залюбил друга и неговата разбрала". "Трагедия. Пълна трагедия. Никой не заслужава да умре така. Чухме, че здраво го е удряла по главата и го зарязала. Станахме зверове, много лоши хора", коментира група от баби, които всеки ден си хортуват до окървавения блок. На метри от него има детска площадка. Майките с малки деца не смеят и дума да обелят за зверското убийство, за да не подплашат малките. "Не е за разправяне", коментираха лаконично те. 
Така или иначе мотивите за убийството остават неясни. Дали става въпрос за семеен скандал и ескалация на напрежението или за целенасочени действия от ревност, никой не може да каже. Липсват и подробности от страна на прокуратурата. Хората, живеещи в близост до Красимира обаче са категорични - осъждат убийството и се чудят кой би бил способен на такова нещо. "Това е работа на дявола. Вярващ не може да си тури такъв грях", коментират още бабите пред блока до Събота пазара. 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

КОЛЕТО

КОЛЕТО

26.10.2021 | 14:51

УЛИЦА 3-ТИ МАРТ БЛИЗО ДО СЪБОТА ПАЗАРА

Отговори
2 0
да,

да,

26.10.2021 | 14:01

Това е до Молдавия, пак там наблизо ония военния дето разстреля цялото си семейство!

Отговори
6 0
Прокълнато място

Прокълнато място

26.10.2021 | 14:37

И от снимките си личи -сакати, панелки и мизерия. Могадишу.

Отговори
5 4

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?