46

Съседи на осиновителката с детето в кома: Посегнала за шишето с млякото и станало страшното!

Пловдивчанката останала сирак, взела детето да не живее сама и да се чувства пълноценна

Детето беше гледано като писано яйце. Всеки ден го разхождаше с количката и му купуваше каквото пожелае. Винаги беше с чисти дрешки, радваше се. Не знам друго дете да е гледано така. Това коментира пред "Марица" Митко, съсед на осиновителката, която към момента е в ареста. Той самият има версия за случилото се. "Доколкото знам, спалнята е много висока, а подът е с теракота. Обърнала се за секунда, за да посегне за шишето с мляко да даде на бебето, и то паднало. Лошо е паднало - на главичката си, а долу - плочки", сподели той. 

Нито един от съседите на пловдивчанката на ул. "Клисура" не вярва тя да е ударила, още повече да е пребила детето. "Защо ще го взима, ако ще го убива от бой", питат те. "Грижеше се перфектно за него. Ако видите детската стая какъв разкош е, ще паднете. Тя дава всичко за това дете. Полицията може да говори каквото си иска. Но детето не е бито или пребито", категорични са съседите. 

Те споделиха, че пловдивчанката останала сираче. Преди повече от 10 години починали родителите й. Има жив само един чичо. "Остана сам самичка. Не искаше да живее така и реши да осинови дете. Преди година го взе. То сам живее ли се?", казаха още съседите пред репортера ни на място. 

Те са категорични, че не е живяла, нито се е срещала с мъж, каквато версия се проверява от разследващите. "Това за пребиването са пълни глупости. Всички деца падат. Моето дете сутринта падна и се удари лошо. Случва се. И това детенце е паднало, ама защо виновна да е майката. Не знаеш какво и кога може да стане", защитават те осиновителката. 

По думите им, пловдивчанката е тиха, кротка и вежлива. Преди е работила, за да не стои сама цял ден вкъщи, но спряла в мига, в който осиновила малкото момиченце.  Живее на петия етаж на жилищна кооперация в самото начало на ул. "Клисура"в кв. "Столипиново".  

Към момента жената е задържана за 72 часа. Очаква се утре съдът да разгледа искането на прокуратурата за вземането на най-тежката мярка "задържане под стража". 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
9 коментара
dimitar

dimitar

27.09.2022 | 17:30

бърз и сериозен кредит за физически лица и фирми Нашата финансова институция е специализирана в договори за заеми за хора, които имат затруднения с банките. Ние предлагаме заеми от 5000 евро до 800 000 евро. лихвения процент от 2,5% години със срок на погасяване до 25 години за вашите нужди свържете се с нас на имейл: [email protected]

Отговори
0 4
Таня

Таня

27.09.2022 | 15:44

Само Господ знае какво е станало, дано да се оправи детето!

Отговори
2 0
ГРАД КОЗЛОДУЙ

ГРАД КОЗЛОДУЙ

27.09.2022 | 15:31

ДАНО ДЕТЕНЦЕТО се ОПРАВИ

Отговори
7 0
Котка

Котка

27.09.2022 | 15:14

Имало е някой друг там и маалата го прикрива. Женската ще мълчи и тя, както правят всички женски от нейната боя, защото знаят какво ги чака ако си отворят устата. В тяхната популация жената е заменима вещ и ако не си мълчи я чака ножа. Не говоря празни приказки - имам известен опит със съсловието.

Отговори
5 0
Я стига!

Я стига!

27.09.2022 | 14:52

Майката - сираче на 31 г,!

Отговори
5 2
Яне Я.

Яне Я.

27.09.2022 | 14:50

Само не ми казвайте, че ром - ка е осиновила бг бебе!!!

Отговори
12 0
ссс

ссс

27.09.2022 | 14:48

Ще стане ясно, но дано се оправи детето.

Отговори
7 0
Ваня

Ваня

27.09.2022 | 15:00

Това е най-важното!

Отговори
4 0
Това противоречи на здравословното състояние на детето

Това противоречи на здравословното състояние на детето

27.09.2022 | 13:55

Разкъсан бял дроб не става от едно падане от легло,толкова тежка черепна фрактура също,синини по тялото на детето също,човешки ухапвания също..Кажете истината!

Отговори
25 1

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?