Следвайте ни

Самоубиецът на 19 от Пловдив - ученик в Спортното и супер стрелец

viber icon

19-годишният пловдивчанин, който сложи край на живота си на закрито стрелбище в кв. „Кючук Париж“, е бил ученик в Спортното училище и е имал опит с оръжията, научи "Марица" от свои източници.

Към 15.00 часа в понеделник младежът отишъл на стрелбището на ДАИКС на ул. "Димитър Талев" 75А, за да стреля. Първоначално служителката тамне го е пуснала, тъй като нямал предпазна маска. Младежът отскочил до аптеката, за даси купи,след което се върнал.

Влизайки, той получил зареден боен пистолет "Рюгер", калибър 9x19 и тръгнал към мишените заедно с инструкторка. Боравил добре с оръжието, ръката му била стабилна и не е треперела, споделил, че и друг път е стрелял.

Още с първите изстрели уцелил 9-ка и 10-ка. В момента, в който инструкторката дръпнала мишената и се обърнала за секунда настрани, младежът насочил пистолета към главата си и се прострелял в областта зад ухото.

На стрелбището е имало и други хора, които са станали свидетели на трагедията. На място веднага пристигат униформени от Първо районно, директорът на охранителната фирма ДАИКС, както и лекарски екип. На място се установява входно-изходна рана на главата на 19-годишния, тоест, че куршумът е излязъл. 

Твърди се, че младежът не е издъхнал веднага, а малко след идването на лекарския екип, на път за болницата. 

Свидетели описват стрелеца като висок и слаб, облечен с 3/4 панталони, спокоен. Не е давал признаци, че ще извърши самоубийство.

 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Alex

Alex

13.10.2020 | 16:25

Сега Google плаща 11570 до 12500 долара на месец за онлайн работа от вкъщи. Присъединих се към тази работа преди 2 месеца и спечелих $ 10588 през първия месец от тази работа. Мога да кажа, че животът ми се промени - напълно към по-добро! Вижте какво правя ===>>> Jobnews3.com/

Отговори
2 10

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какви трябва да са следващите мерки срещу COVID-19 в Пловдив?