3906

Само за три часа: "Наградиха" с глоби 24 шофьори край Пловдив СНИМКИ

Спецакция в пловдивското село Стряма донесе глоби за много шофьори. Действията на полицията са били по линия на пътната безопаност. Общо 4 екипа на районното в Раковски са работили на терен по метода на широкообхватния контрол. Само за три часа проверките им са обхванали 72 автомобила и 77 шофьори и пътници.В рамките на акцията, за времето от 10 до 13 часа, са съставени 7 акта и 15 глоби с фиш. Две административни санкции са наложени и за нередности по Закона за българските документи.  За констатиран превоз на селскостопански животни без необходимите документи е потърсено съдействие от представител на Областна дирекция по безопасност на храните, от когото е взето отношение по Закона за ветеринарномедицинската дейност.  

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 2 оценки
5/5 от 2 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
2 коментара
Дерзай Тони!

Дерзай Тони!

01.03.2024 | 02:36

Ще те наградим с тиквен медал за “остроумното” заглавие. Истинската журналистика е трудна професия. Ти минаваш покрай нея на червено.

Отговори
1 0
tuytu

tuytu

29.02.2024 | 18:29

Жeна ми е pазвълнувана от този пpодyкт. Сега сексът е по-дълъг, epекциятa е по-силна, чувствитeлността към оpгазъм се е yвeличила и доpи пeниcът се е yвeличил. това е мeга готино нещо, което съветвам вcички да опитaт, пpочетох за това тук:--- https://use.my/medinfo

Отговори
0 0

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?