Следвайте ни

Само за 6 часа в Пловдив: 11 шофьори без книжки, други 205 - с акт СНИМКИ

Полицаите се натъкнали на 37-годишен без книжка и с 3,32 промила алкохол в кръвта

viber icon

Пловдивската полиция осъществи поредна мощна акция срещу нарушителите на пътя. Само в рамките на 6 часа са проверени 999 коли и 1163 лица.

Засечените нарушения са общо 858, а 4 са бързите производства за установени криминални престъпления. Двама са шофиралите с алкохолна концентрация, като полицаите се натъкнали на 37-годишен без книжка и с  3,32 промила алкохол в кръвта. Двама са били дрограните шофьори. Съставени са 205 акта и 231 глоби по фиш, като 150 от актовете са за неспазване на знак „Стоп“. Трима от шофьорите са били без книжка, а петима са говорили по телефона докато шофират.11 са отнетите шофьорски книжки. За неизползване на обезопасителен колан са съставени 50 акта, а при 18 от проверените коли са констатирани различни неизправности, за които е взето административно отношение.

Четирима преминали на червен светофар. Наложена е санкция и на седнал зад волана, отнел предимство на пешеходец, а без застраховка Гражданска отговорност са били три от проверените коли.

За неправилно движение по пътното платно са съставени 32 глоби по фиш, 64-ма от водачите са били с нередовни пътни документи, а 135 са другите нарушения по Закона за движение по пътищата. Само за 6 часа на територията на областта посредством са заснети 378 шофьори с превишена скорост

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Никотинът е естествена съставка на тютюна. Кое твърдение е правилно?