1553
Следвайте ни

Само в "Марица": Откраднаха раницата на ученичка в Пловдив

viber icon

Откраднаха чантата на 17-годишна ученичка в рейс номер 113 от градския транспорт в Пловдив. Случката се е разиграла днес по обяд, в първия учебен ден за 2022 година, разказа пред "Марица" нейният баща.

Момичето се качило със съученици в автобуса и носила раницата си. След това слязло, но забравило раницата. Веднага се притеснило. Изчакало същия рейс, но от раницата нямало и следа. Шофьорът посочил, че не е намирал подобно нещо, нито някой му е предавал.

Това води до мисълта, че е открадната от пътник. Ученичката се обадила на баща си и му разказала какво се случило. Отишли до полицията, откъдето им казали да изчакат, тъй като вероятно ще се намери. В раницата обаче имало пари, лични документи, ключове, банкова карта с налични пари по сметката, учебници и ученически пособия.

Бащата се притеснява, че документите и картата могат да попаднат в лоши ръце. Той моли всеки, който е забелязал нещо странно днес по обяд в рейс 113 или е виждал оставена черна раница, без надписи и етикети по нея, да се свърже с полицията. Все пак надеждите са, че раницата ще бъде открита. 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Дуков

Дуков

04.01.2022 | 22:29

Като е мислила с оная си работа нормално да и гепят раницата.Един ден и нея ще я гепят без да се усети.Мърша! Да и е за урок!!!

Отговори
3 4

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?