Следвайте ни

Съдят наглеца, ослепил след побой пловдивски следовател СНИМКИ

viber icon

22-годишният Сашо Илиев, който преби и ослепи бившия пловдивски следовател Иван Генчев, вече е с обвинение, съобщиха за „Марица“ от Районната прокуратура. До грозните сцени се стигна след забележка за пушене в обществена баня през юни миналата година. 

Илиев е обвинен в причиняването на тежка телесна повреда. Към момента той е с взета мярка за неотклонение „задържане под стража“. Предстои Районния съд в Пловдив да насрочи заседание по делото.

На 11 юни миналата година Сашо Илиев с компания от седем души отишли в обществената баня в Песнопой. Там бил и следователят с двама приятели. Всички били в басейна. След известно време Генчев отишъл до съблекалнята, за да се охлади и седнал за кратко на кушетка. Там заварил един от ромската компания да пуши цигара.  

Следователят отишъл до разпоредителката в банята и съобщил. Жената му казала да направи забележка да го предупреди да загаси цигарата, защото ще извика СОТ.  Генчев се върнал и два пъти учтиво направил забележка да спре да пуши. Ромът загасил цигарата и се върнал в басейна. 

Тогава Сашо Илиев разбрал за забележката и решил да потърси обяснение. Видял Генчев, който седял на ръба на басейна и се приближил към него. Казал му: „Ти какво правиш забележка за пушене? Ела навън“. 

Следователят му отвърнал да го остави на мира и да не го закача. Тогава Илиев започнал да ругае и да се заканва, след кото изненадващо нанесъл с юмрук силен страничен удар в областта на дясното око на Генчев. Пострадалият се свлякъл в басейна, а негов приятел го извадил от водата. От дясното му око потекла обилно кръв и той изпитвал неистова, нетърпима болка. На място пристигнали лекарски и полицейски екипи. Следователят е бил приет в болница за лечение, като в резултат на травмата е получил контузия на главата и слепота на дясното око.

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

курамиянков

курамиянков

27.01.2021 | 19:12

Този човекопобен ако илезе жив от ареста ила затвора ще ме е срам за правосъдната система

Отговори
5 0
Маймунамангалскадеба

Маймунамангалскадеба

27.01.2021 | 16:42

Ей го бе, маймуна! Маймуна е и майка му и цялото им ма-нгалско котило! Докато не изчезнат от земята тези маймуни, няма да има справедливост! Затова там, където има бели хора, цигански крак да не пристъпва, деба тяхната мама маймунска!

Отговори
8 0
Валентин ангелов

Валентин ангелов

27.01.2021 | 14:53

Циганина ако е жив , значи следователа е бо@лук и си заслужава дереджето.

Отговори
5 1
А ти бе

А ти бе

27.01.2021 | 16:55

Абе, кре-тен, казва се следователЯТ! Не-грамотник, ама тръгнал да обижда, защото човекът не е побойник! Ама се питам ти ако си на негово място какви би направил, а??? Зад компа си смел, ама иначе си о-трепка сигурно.

Отговори
4 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Никотинът е естествена съставка на тютюна. Кое твърдение е правилно?