Следвайте ни

Съдът отсече: Нападателят на Митко Чорапа с парична гаранция

viber icon

Ивайло Дадански, който нападна Митко Чорапа, остава с мярка "парична гаранция" в размер на 5 бона. Това решиха преди минути магистратите от Окръжния съд в Пловдив, потвърждавайки становището на първата инстанция. 

Магистратите не уважиха протеста на прокуратурата и искането за вземане на най-тежката мярка "задържане под стража", както и искането на защитника на Дадански адв. Калпакчиева да се намали размерът на гаранцията. 

Очаквайте подробности! 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

бкн

бкн

09.06.2021 | 06:37

да го закриват тоя съд в бг нацяло само тук доказани убийци се пускат на свобода , жертвите не се зачитат , Ари се търсят , престъпници със съдебни дела се кандидатират за Дупетати . Взимам кола и почвам да газя наред ще ме пуснат на третия ден!

Отговори
0 3
ПРАВА за всички

ПРАВА за всички

09.06.2021 | 00:25

този човек с чорапите дали си оправи нещата с данъчните то така не се продава нищо никъде да вървиш по улиците и да продаваш това го няма никъде когато говорим за ред нека от там да започнем защото всички искаме ред и нека по този начин да разберем колко хора се явяват само консуматори които застават зад него има и много други подобни неща както беше едни хвърлят яйца по държавни сгради цяла България плаща да се почистват е така не трябва като всички сме с равни права има начини за узаконяване на търговията на този човек и ако някой иска там може да му помогне след като социалните след този случай не се самосезират като той не е добре те да ги оправят тези неща

Отговори
4 0
До съда

До съда

08.06.2021 | 23:21

Да върне чадъра тва чаве и тогава гаранция - маранция

Отговори
1 1
ицо

ицо

08.06.2021 | 16:54

да остане в ареста

Отговори
2 15

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Никотинът е естествена съставка на тютюна. Кое твърдение е правилно?