1553

Ромео от Асеновград "открадна" и забремени 15-годишна, наказаха го

18-годишен Ромео от Асеновград си "открадна" булка от Пловдив и заживя заедно с нея. 15-годишното момиче забременяло, след което попаднало в полезрението на социалните и полицията. 

Непълнолетната живеела с родителите в града под тепетата. Младият Ромео я намерил във фейсбук и започнали да си пишат. След това  отношенията им се развили и се заобичали. Двамата влюбени съобщили на своите родители, че искат да заживеят на семейни начала без да сключват брак, в жилището на тийнейджъра. Бащата и майката на момичето били против, но след като се убедили, че се обичат, се примирили със случилото се. Така младите вдигнали сватба, след което 15-годишната забременяла и родила момиче. 

След като подала молба за отпускане на еднократна помощ за раждане на дете, тя попаднала в полезрението на социалните. От своя страна, запознавайки се със случая, уведомили прокуратурата и започнало досъдебно производство.

Младият Ромео бил предаден на съд за това, че си взел непълнолетна булка. Предвид чистото съдебно минало, магистратите го освободили от наказателна отговорност и му наложили административно наказание - глоба в размер на 1000 лв.

Оцени новината

Оцени новината
4/5 от 3 оценки
4/5 от 3 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Милянкова

Милянкова

13.02.2023 | 11:49

И мен ме забремениха на 14, но моят Ромео никой не го наказа!

Отговори
11 1

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?