Следвайте ни

Родители в стрес! Зъботехникът педофил от Пловдив работил 20 години

viber icon

Историята на зъботехническа лаборатория „Дент-Омега“ ООД на ул. „Волга“ в Пловдив започва през април 2001 година, когато трима съдружници, между които самия зъботехник Георги Колев, подписват дружествен договор. Самият учредителен акт на фирмата е от края на май 2008 година, когато е започнала дейността си с капитал от 5000 лв. Справка на „Марица“ сочи, че към момента Георги Колев изпълнява ролята и на управител.  

Отзивите за работата на лабораторията в по-голямата си част са положителни, но след случилото се клиентите са в потрес. Някои от тях споделят, че никога не биха завели децата си там, ако са знаели или поне подозирали за наклонностите на Колев. 

В петък Районната прокуратура в Пловдив го привлече като обвиняем за това, че през месец май той е извършил действия с цел да възбуди полово желание без съвкупление по отношение 9-годишно момиче – престъпление по чл. 149 ал. 1 от Наказателния кодекс. Зъботехникът бе задържан за срок от 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор. Направил е пълни самопризнания.

Районният съд в Пловдив не се смили над него и той вече е с наложена мярка за неотклонение „задържане под стража“.

Жилището на извратения мъж е на бул. „Руски‘ в града, където живее със съпругата си и двете си деца. Колев е празнувал едновременно имен ден и рожден ден на Гергьовден, два дни преди да бъде разкрит. До арестуването му се стигна след като 9-годишното момиче разказало за преживяния кошмар на своята майка. Тя подала сигнал за извършеното посегателство, като полицията бързо установи перверзника и го задържа. 

По време на разследването стана ясно, че 9-годишното момиченце съвсем не е първата му жертва. Иззети са видеозаписи, които доказват, че зъботехникът е блудствал с още три деца на възраст между 9 и 16 години. 

Педофилът влизал под кожата на малчуганите като им показвал интересни детайли от своята работа, предлагал им сладкиши, след което под формата на игра ги карал да задоволят извратения му нагон.

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Д-р Фил

12.05.2020 | 15:10

Деца в зъботехническа лаборатория водени от родителите си???????????

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?