Следвайте ни

Рекордьор: Шоп с 5 гафа в центъра на Пловдив, има над 30 изцепки зад гърба си

viber icon

Полицията в Пловдив установи и наказа 53-годишен шофьор, извършил едновременно 5 нарушения в центъра на града. 

Тарикатът паркирал  ул. „Константин Иречек“, до номер 13. Свалени са регистрационните номера на колата, която софиянецът купил от Кюстендил, но била с прекратена регистрация заради неплатена полица на задължителната застраховка „Гражданска отговорност“.

Освен, че паркирал в еднопосочна улица на място, предназначено за хора с увреждания, без да притежава документ, шофьорът бил обявен в полицията и за издирване- с цел установяване на адрес, като свидетел по гражданско дело.

Справка в масивите на МВР сочи, че 53-годишният Яни Д. е правоспособен водач от 24 години, като за този период има съставени 18 акта и 14 фиша. Извършените от него нарушения предимно са свързани с неправилно паркиране и неизползване на обезопасителен колан. Два от актовете са за заснети скоростни нарушения.  

Действията на служителите от Общинска и  „Пътна полиция“ са поредното доказателство за незабавна реакция от ораните на реда- от момента на констатиране на нарушението до  установяването и санкционирането на виновния шофьор.

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Знаете ли коя е ОСНОВНАТА причина за заболяванията, свързани с тютюнопушенето?