49

Рекорд! Хванаха 536 камикадзета по булевардите в Пловдив за три дни

Пловдивската полиция хвана в крачка 536 камикадзета по булевардите в града в рамките на три дни. Те са хвърчали с превишена скорост, като за прегрешението са им издадени електронни фишове.

Наложените санкции са част от спецакция на МВР в града под тепетата, проведена за времето от 9 до 11 февруари. За трите дни униформените са установили общо 759 нарушения на Закона за движение по пътищата. Около две трети от тях са за шофиране със скорост над допустимата. 

За други констатирани нарушения служителите от сектор „Пътна полиция“ са наложили още 223 административни санкции под формата на актове и глоби с фиш.  В обхвата на контролната им дейност са влезли общо 902 возила и пешеходци, а 230 шофьори са били изпробвани за употреба на алкохол и наркотични вещества.

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 2 оценки
5/5 от 2 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
4 коментара
Пълна лудница

Пълна лудница

13.02.2024 | 19:28

А знаете ли, че пловдивската милиция, пише повече актове и фишове от Софийската, които са четири пъти повече като състав.

Отговори
1 3
Правилника за движение по пътищата не е никаква гранция

Правилника за движение по пътищата не е никаква гранция

13.02.2024 | 16:52

Правилника за движение по пътищата не е никаква гранция, че няма да бъдеш пометен на пътя! По важното е ! Да няма кой да те помете докато пресичаш! И да не отнемаш ничие предимство! Което трябва да е отправната точка при глобяването! А не защото си пресякъл на червено! Така ще е сигурно, че никога няма да се стигне до ПТП.

Отговори
0 3
Иванов

Иванов

14.02.2024 | 06:05

В коментара ви има противоречие-важно е,пишете вие,да не се отнема предимство,като сочите,че преминаване на червено не трябвало да се наказва!?Самото пресичане на червено от пешеходец или преминаване на МПС на червено е ВЕЧЕ ОТНЕМАНЕ НА ПРЕДИМСТВОТО на друг участник в движението.

Отговори
2 0
пишещ

пишещ

13.02.2024 | 16:50

Яяя,какво пробуждане,направо не е за вярване!Много повече са наглите шЕфиори,а какво ще кажете за бандитите - мАтАристи,които най-редовно газят правилник и закон?

Отговори
5 0

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?