71

Разстрелът в "Тракия": Заподозряната в убийството сама се върнала на местопрестъплението

Луд скандал между Иво и младо момиче се е вихрел минути преди да прозвучат три изстрела в апартамента на мъжа. "Чухме кънтежа от падането на гилзите на теракота и мъжът ми изскочи навън да види какво става. На площадката свари момиче, което се изнасяше на бегом и с викове: "Оле, оле какво стана", разказаха съседи на починалия мъж. Минути преди да се строполи, съсед видял през открехнатата врата Иво да се поклаща в несвяст. След това на място пристигнала линейка, но докторът само констатирал смъртта на мъжа. 

Днес във входа на мъжа бяха потресени от случилото се. Вратата на апартамента, в който се е разиграла кървавата драма бе запечатана от полицията.

Съседи разказаха, че Иво често си попийвал, слушал музика, но бил добър човек и на мравката път правил. Работил като общ работник на складовете. От година - две обаче бил посещаван от две момичета. Приживе Иво разказал пред съседи, че момичетата идвали да му правят компания на по чашка. 

Вчера по случая е било задържано едно от момичетата на 23 г.  Именно тя била забелязана от съсед да тича по стълбите минути след изстрелите. 

Тя сама се върнала в апартамента , минути след трагедията. Какво точно се е случило полицията уточнява. 

Една от версиите е, че момичето може да е простреляло мъжа. Уточнява се обаче дали това е станало по невнимание, самоотбрана или при опит да измъкне оръжието от ръцете му.  

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?