Следвайте ни

Разплете се мистерията с намерения разложен труп край Пловдив

viber icon

Тялото, което бе извадено в съботния ден от водите на река Въча край пловдивското село Куртово Конаре, е на 79-годишна жителка на Кричим, научи „Марица“ от свои източници.

Тя живеела сама. Преди около 2 седмици нейният племенник, който също е от града, посетил дома ѝ, но не я открил. Вратата била отключена, личнитеѝ вещи и документи били там непокътнати. 

Подал сигнал в полицията за изчезването ѝ и възрастната жена била обявена за издирване. 

Местните разказаха, че тя била изключително интелигентна. Преди години била икономист в местното стопанство. Трудният ѝ живот обаче отключил психични проблеми, дори направила опит за самоубийство. Искала да скочи от моста на реката в ледените води, но случайни минувачи я видели навреме. 

Вероятно е страдала от тежка депресия, тъй като пак е опитала да сложи край на живота си, този път успешно. Хвърлила се е в реката в района на Кричим, след което обилните дъждове преди няколко дни завлекли тялото ѝ до Куртово Конаре, където бе открито. 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Никотинът е естествена съставка на тютюна. Кое твърдение е правилно?