46

Разкриха причината за смъртта на 80-годишния Ангел, когото издирваха 11 дни

Остра сърдечно-съдова недостатъчност е причината за смъртта на 80-годишния Ангел Байрактаров, който бе открит мъртъв край пловдивското село Моминско след 11 дни издирване. Това сочат резултатите от съдебномедицинската експертиза, съобщиха за "Марица" от прокуратурата. 

Припомняме, че пенсионерът изчезна на 18 септември. Последната връзка с него била в 20.30 часа. Тогава бил в района на село Моминско.  Ангел се е придвижил с автомобил , който е открит празен на следващия ден. Доброволци го издирваха няколко дни, като обходиха километри, но без резултат. 

Дъщеря му Настя също съобщи в социалните мрежи, че Ангел е открит мъртъв. По думите й, тялото било на 3 километра от изоставената кола. Тя написа, че в деня на изчезването му е получил заплаха за смърт от човек, който го е заплашвал в течение на 15 години и срещу него са подадени стотици жалби в прокуратурата, по които не са предприети никакви мерки.

По думите й, същото лице преди няколко месеца е нанесло жесток побой над Ангел и му се е заканил, че ще го унищожи и най-вероятно е изпълнил заканата си.  Прокуратурата проверява подозренията й. 

 

 

 
Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?