71

Пуснаха под гаранция от 1000 лв. пловдивския катаджия, взел 50 лв. подкуп

Пловдивският катаджия, който си поиска и взе 50 лв. подкуп от шофьор, е пуснат от ареста. Спрямо него е взета мярка "парична гаранция" в размер на 1000 лв. по преценка на наблюдаващия прокурор. Мотивите - не е осъждан, има постоянен адрес и няма опасност да се укрие. Тепърва предстои старт на делото срещу служителя на "Пътна полиция", който е младши автоконтрольор.

На 30 септември бил на пост заедно със свой колега. Тогава шофьор влязъл в забранена улица и бил спрян. За да не му напишат акт, арестуваният униформен предложил да забрави за станалото срещу 50 лв.  Шофьорът се съгласил, но преди това снимал банкнотата. След като ги дал и си тръгнал, като подал сигнал. След това банкнотата била открита у полицая. Последва арест за 72 часа. На следващия ден от прокуратурата му повдигнаха обвинение. 

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
dimitar

dimitar

05.10.2022 | 21:18

Индустриалното земеделско финансиране е лично за всеки Аз съм маркетинг мениджър в международна финансова институция, специализирана в международни заеми. Ние предлагаме услуги от 5 000 евро до сума от 1 000 000 евро при 2,5% годишно за вашите нужди, свържете се с нас на имейл: [email protected]

Отговори
0 0

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?