Следвайте ни

Първо в "Марица": Подпалените коли в Съединение са на съветник

Неизвестни подпалиха два автомобила, камион и трактор на съветника от „Сдружение за Община Съединение” и бивш кмет Георги Руменов. Екшънът се разигра тази сутрин около 3 часа. 44-годишният Руменов бил в дома си, когато се събудил от лумналите пламъци на двора. Когато излязъл, горели лекия му автомобил „Мерцедес” и „Шкода”. След подаване на сигнала на място веднага пристигнал един противопожарен автомобил. Огнеборците загасили пламъците. При огледа станало ясно, че мерцедесът е унищожен изцяло, а на втората кола са нанесени щети по предната част.

Малко след погасяването на пламъците в двора на Руменов обаче бил получен друг сигнал, че горят товарен камион МАН и трактор. Те били в двора на мелницата, която Руменов стопанисва.

„ В бизнеса врагове нямам, имам в политиката”, коментира Георги Руменов пред „Марица”. Той обясни, че в момента се извършват огледи. Недоумява как подпалвачът е влязъл в двора на къщата, след като има плътна и висока 2,50 м ограда и видеонаблюдение. Руменов уточни, че освен двата леки автомобила, при пожара е загубил фадрома и камион, засегнат е и бус, паркиран в близост.   

 

Гергана Василева

Ръководител екип „регион“

Гергана Василева завежда екип „Кореспонденти” в „Марица”. Има отличие за Журналист на годината. Работила е в ресорите криминален, социални дейности и региони.   Още

Коментари

За да публикувате коментари трябва да имате профил в сайта

Коментари (5)

Trakiq

20.08.2019 | 01:42
0 1

Mafiot

Карамфилка

10.08.2019 | 23:52
5 3

Малко му е

Grand FUNK

10.08.2019 | 09:53
2 2

М чи то България изгоре,Вие за две трошки се косите.

политик

09.08.2019 | 11:45
9 2

не е лошо да каже кои са политическите му врагове. по-скоро тава са организирана престъпна група която се е скрила зад ГЕРБ и ВМРО и кмета балканси която така дои община съединение че тухла върху тухла не остана.Сигурно има още какво да крадат за да посегнат на кандидата за кмет с безспорни шансове за успех в предстоящите кметски избори. сигурно с нещо ги е уплашил че ще им секне далаверата

Тотю

08.08.2019 | 16:36
15 13

Така ще стане още по силен напред брат ми с теб сме

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?